Діжка кругла для напоїв

Діжка кругла для напоїв Ціна виробу
ємність - 1 л., обручі із нержавіючого металу
ємність - 3 л., обручі із звичайного металу
ємність - 3 л., обручі із нержавіючого металу
ємність - 5 л., обручі із звичайного металу
ємність - 5 л., обручі із нержавіючого металу
ємність - 10 л., обручі із звичайного металу
ємність - 10 л., обручі із нержавіючого металу
ємність - 15 л., обручі із звичайного металу
ємність - 15 л., обручі із нержавіючого металу
ємність - 20 л., обручі із звичайного металу
ємність - 20 л., обручі із нержавіючого металу
ємність - 30 л., обручі із звичайного металу
ємність - 30 л., обручі із нержавіючого металу
ємність - 40 л., обручі із звичайного металу
ємність - 40 л., обручі із нержавіючого металу
ємність - 50 л., обручі із звичайного металу
ємність - 50 л., обручі із нержавіючого металу
ємність - 70 л., обручі із звичайного металу
ємність - 70 л., обручі із нержавіючого металу
ємність - 100 л., обручі із звичайного металу
ємність - 100 л., обручі із нержавіючого металу

Бочка дубова для напоїв (вина, коньяку, горілки, води та ін.) – це дерев’яна посудина округлої форми з дещо випуклими боками. Зверху та знизу бочка має плоскі днища та обтягнута металевими обручами. Найпоширенішим матеріалом, з якого виготовляються бочка заливна, є дуб. Дерев’яна дубова бочка - найкраща тара для зберігання, вина, коньяку, рому, пива, наливок, настоїв, горілки, медовухи, квасу, соку, води та інших напоїв.

Дубова бочка має такі переваги, що унеможливлює існування конкурентів. Весь секрет у конфігурації дерев’яної бочки та матеріалі, з якого вона зроблена. Дуб має здатність «дихати», що забезпечує необхідний газообмін між вмістом бочки та оточуючим середовищем. Крім того, матеріал дубової діжки активно взаємодіє з вином, насичуючи його смаковими та ароматичними елементами, впливає на колір та дозрівання. Деревина містить консервуючі речовини, має гарні механізми для очищення. Вино в дерев’яній дубовій бочці залишається живим та зберігає всі свої корисні властивості. Дубова бочка ідеально забезпечує протікання всіх необхідних фізичних та хімічних процесів при визріванні вина. Це природна, здорова, екологічно чиста тара, термін придатності якої при належній експлуатації сягає десятиліть, а іноді і століть. Вона міцна, герметична і не боїться транспортування. А винні діжки невеликого об’єму (3-5 літрів) подаються прямо до столу та служать неабиякою прикрасою для найурочистіших подій.

Бочки для алкогольних, спиртних і інших напоїв виготовляються тільки із дуба, який обов’язково повинен бути живим, мати рівний стовбур і поважний вік. Для справи підходить нижня частина дуба до гілок. Стовбур дерева ріжеться на колоди, які розколюються уздовж волокон на пластини – майбутні клепки. З них знімається кора та зовнішні шари, а потім пластини мають «вилежатися» на відкритому повітрі декілька років, висохнути та втратити зайві речовини. Після проходження необхідного терміну за допомогою верстата пластинам надається характерна форма клепки, а саме - з обох кінців вони мають стати вужчими і товщими, а посередині - ширшими і тоншими. Отепер із підготовленої клепки можна робити дубову бочку для вина, коньяку та ін. Клепки ставлять верхніми кінцями одна до одної в коло за допомогою тимчасового обруча. Конструкція, що утворюється дуже нагадує розкритий бутон квітки. Далі цю конструкцію ставлять на пару або на вогонь для того, щоб після розпарювання або розігрівання за допомогою спеціального пристрою, який має трос, можна було до купи зібрати нижні кінці клепок і надягнути ще один тимчасовий обруч. Не маючи дна, дубова бочка для вина повинна пройти особливу процедуру - обпалювання середини за допомогою стружки. Це необхідно для смаку та аромату напою. Тут дуже важливою є міра обпалювання, котра залежить від професійності майстра. Після цього в одній із клепок бочки робиться отвір для вина (може вставлятися дубовий або хромований кран) та обточується внутрішня поверхня торців клепок. Виготовляються дно і кришка, які вставляються у спеціально вирізаний в середині дубової бочки жолоб. Для цього знімаються тимчасові обручі, дно і кришка бочки стають на свої місця, а замість тимчасових обручів надягаються та забиваються постійні обручі. Вони можуть бути як зі звичайного металу так і з нержавіючого. Виріб шліфується на верстаті та при необхідності покривається спеціальним природнім матеріалом. Наша дерев’яна дубова бочка для вина готова.

У нас Ви можете купити дубову бочку для вина, коньяку та інших напоїв різної величини (від 1 до 250 літрів), з різними обручами (зі звичайного або нержавіючого металу) та кранами (дубовим чи хромованим). Крім цього, до дубової бочки виготовляється підставка для горизонтального використання.