Дубові бочки для вина

Дубові бочки для вина – це ідеальний посуд для зберігання та настоювання напоїв протягом тривалого терміну. В дубовій бочці народжується новий, неповторний смак та аромат вина. Використовувалися вони для витримки продукту з давніх-давен. Ця традиція збереглася й до наших часів серед справжніх виноробів.

Деревина дуба завдяки своїм особливостям, які відрізняють її від інших порід, поліпшує якість напоїв. Тому, особливо для створення елітних вин, дубова бочка є невід’ємним атрибутом. Вона ідеально забезпечує протікання всіх необхідних фізичних та хімічних процесів при визріванні напою. Дуб активно взаємодіє з вином, насичуючи його смаковими та ароматичними елементами, впливає на колір та дозрівання.

В дубових бочках можна витримувати як біле, так і червоне вино. Хоча кожен вид напою потребує певних особливостей настоювання, які є індивідуальними і, безперечно, залежать від самої дубової бочки (способу виготовлення, деревини тощо).

У нас Ви можете купити дубову діжку для вина та інших напоїв різної величини (від 1 до 150 літрів), з різними обручами (зі звичайного або з нержавіючого металу) та кранами (дубовим чи металевим). Крім цього, до дубової бочки виготовляється підставка для горизонтального використання. Відразу надамо Вам необхідну інформацію щодо експлуатації виробів.

Детальна інформація про ціни на дубові бочки для вина розміщена у розділі «Для напоїв».

Купити дубові діжки для вина в Києві, Вінниці, Полтаві, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Івано-Франківську, Кременчуку, Луцьку, Львові, Рівному, Сумах, Хмельницькому, Чернівцях, Ужгороді, Мукачеві, Чернігові, Черкасах, Білій Церкві, Запоріжжі, Кіровограді, Кривому Розі, Херсоні, Маріуполі, Донецьку, Миколаєві або в інших містах України від виробника із Житомира Ви завжди зможете, зателефонувавши нам.

Допоможемо у вирішенні питання доставки продукції через перевізників.

Дубові бочки для вина купити в Україні, Києві, Одесі, Львові, Ужгороді, Івано-Франківську, Вінниці, Рівному, Миколаєві, Полтаві, Запоріжжі, Дніпропетровську, Луцьку, Харкові, Чернігові, Черкасах, Херсоні, продаж дубових бочок для вина, напоїв, дубові бочки від виробника, куплю бочку дубову, дубові бочки, ціна, дубові вироби, бочка дубова.