Дубові бочки – ціна та якість

На ціну бочок із дуба впливають декілька чинників, основними з яких є вартість матеріалу, з котрого вони зроблені, та спосіб їх виробництва.

Компанія «Eko-style» виготовляє бочки у відповідності з діючими стандартами якості з добірної, екологічно чистої колотої деревини дуба звичайного або черешкового. Це є великою перевагою наших виробів. Деякі виробники пропонують аналогічну продукцію за низькими цінами, але при цьому їх вироби виготовлені не із колотої, а із пиляної деревини, що зменшує собівартість самого виробництва, але ці бочки є непридатними для використання. Зверніть на це увагу при купівлі товарів із дуба!

Ціна на наші дубові бочки вказана у розділі «Для напоїв» (активуйте конкретний виріб).

Ціни - низькі, якість хороша, продукція завжди наявна на складі, доставляємо замовлення за допомогою транспортних компаній у будь-який куточок України.

Зовнішній вигляд дубових виробів відповідає фото, які представлені на сайті у кожному розділі.

Щоб купити якісні бочки для напоїв із дуба в Києві або іншому місті України від виробника із Житомира, телефонуйте нам, допоможемо з доставкою. На прохання висилаємо додаткові детальні фото.

Ми пропонуємо Вам придбати дубові бочки, а також інші бондарні вироби не тільки для себе, а й для своїх близьких. Це дійсно красивий та корисний подарунок.