Пиво з дубової діжки

Пиво – це напій, який має дуже далеке походження. Його почали виготовляти ще в Давньому Єгипті в 3-му тисячолітті до н.е. Існує навіть давньоєгипетська приказка: «Пиво есть жидкий хлеб».

Пиво використовується не тільки як смачний напій, а і як лікувальний засіб. Здавна відомі цілющі властивості цього напою для органів шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, шкіри тощо.

В давнину пивовари витримували пиво в дубових бочках. Це найкраща ємність для витримки пива, що перебродило. Напій із дубової діжки відрізняється незвичайним смаком і ароматом.

Пройшли століття, але й сьогодні більшість любителів пивоваріння прагнуть зберегти незмінні особливі смакові якості першого пива. Тому необхідно купити у нас дубову бочку і Ви зможете насолодитися традиційним, насиченим смаком напою з відмінно збалансованим хмільним ароматом і гіркуватим присмаком.

Невід’ємним атрибутом для любителів пива є пивний кухоль. Зараз дуже поширеними є скляні кухлі різного об’єму та форми. Проте, в нас Ви можете придбати справжні дубові кухлі, смак пива з яких нагадує атмосферу минулих століть.

Ніяке пиво зі скляної пляшки не порівняти з ароматом та смаком пива з дубової діжки, яким Ви насолоджуєтеся з дубового кухля!