Дубові вироби для лазні - відра-водоспади, запарники для віників

Лазня – це спеціально обладнане приміщення для миття тіла з одночасною дією води і пари або гарячого повітря. Історія лазні сягає своїм корінням прадавніх часів. В наш час існує велика кількість різновидів лазень: фінська, російська, гуцульська, мінеральна та інші.

Здавна відомі оздоровчі властивості лазень, а також відвідування їх має ще багато інших переваг щодо позитивного впливу на організм: ясність розуму, свіжість, бадьорість, сила, краса, молодість, чистота, приємний колір шкіри тощо. Внаслідок чого вони набули широкого використання і популярності. Для багатьох людей відпочинок в лазні є невід’ємною традицією і ритуалом здорового способу життя.

Зробити цей відпочинок комфортним і корисним допоможуть спеціальні аксесуари – бондарні вироби із дуба. Якщо Ви звернетеся до нас (компанія «Еко-стиль»), ми допоможемо Вам підібрати та купити все необхідне дубове приладдя для лазні. Ціни на наші вироби низькі, якість хороша.

В лазні часто застосовують контраст високої та низької температури, що позитивно впливає на стан шкіри та здоров’я загалом. Тому пропонуємо Вам придбати дубове відро-водоспад або обливний пристрій (холодний душ) круглої чи овальної форми. Виготовляємо дані вироби різного об’єму на 15, 20 або 27 л. В комплект входить поплавок для автоматичної подачі води.

Невід’ємним аксесуаром для Вашого відпочинку в лазні є віник. Найчастіше застосовують березові, дубові або комбіновані віники. У кожного віника різна цілюща дія:

  • листя березового віника містить вітаміни С, А, дубильні речовини та ефірні олії. Він добре очищає шкіру, прискорює загоєння ран, подряпин, знімає фізичну втому, заспокійливо діє на нервову систему, очищує бронхи і легені;
  • дубовий віник містить велику кількість дубильних речовин. Тому його добре використовувати при жирній шкірі. Речовини, які виділяються при запарюванні цього віника, позитивно впливають на судини, можуть знижувати тиск при гіпертонії.

Для запарювання віників можна придбати дубові запарники. Ми виготовляємо запарники круглої та овальної форми для запарювання одного або двох віників.

Також дуже поширеними для використання у лазні є шайки, відра, черпаки та ковші для поливу води на каміння.

Для виготовлення дубових виробів для лазні використовується екологічно чиста сировина. Наша продукція із дуба - ручної роботи. Детальні ціни на неї, вказані у розділі «Для бані».

Зателефонувавши до наших менеджерів у будь-який зручний для Вас час, Ви зможете замовити та купити дубові відра-водоспади, запарники для віників, шайки, відра, ковші та інше банне начиння. Допомагаємо вирішити питання доставки виробів у будь-який куточок України.

Дубові вироби для лазні, дубові вироби для бані, дубові аксесуари для бані, дубове відро-водоспад, холодний душ, оливний пристрій для бані, запарник для віників, дубовий запарник, шайка дубова, відро дубове, ківш, черпак, пивний набір для бані, кухоль дубовий, ціна на дубові вироби для бані, купити аксесуари для бані, дубове відро-водоспад для бані, дубовий запарник для бані, купити дубові вироби для бані в Україні, Києві, Івано-Франківську, Львові, Луцьку, Ужгороді, Вінниці, Хмельницьку, Рівному, Кривому Розі, Житомирі, Чернігові, Черкасах, Полтаві, Дніпропетровську, Одесі, Миколаєві, Херсоні, Харкові, Тернополі.