Дубові бочки для коньяку

Коньяк – це міцний спиртний напій, який виготовляють з коньячного спирту, отриманого шляхом перегонки вин з білих сортів винограду. Вміст спирту в даному напої становить 40-55%. Коньяк має неповторний аромат та м’який гармонійний смак з відтінками ванілі, горіху або ванільно-квітковими тонами.

Одним з найважливіших та обов’язкових етапів виготовлення коньяку є витримка даного напою в дубових бочках. Саме вони надають цьому благородному напою своєрідного смаку та аромату. Також деревина дуба надає напою янтарного кольору.

Тільки після витримки в дубовій бочці коньячний спирт перетворюється на коньяк, адже якісний коньяк не містить ароматизаторів та консервантів. Тобто витримка в дубових бочках для коньяку є вирішальним чинником для досягнення напоєм вищого ступеня якості.

Компанія «Еко-стиль» пропонує купити дубові бочки для коньяку із добірного, екологічно чистого колотого дуба. Наші бочки лише ручної роботи. В середині вони обпалені за допомогою дубової стружки. Ми не використовуємо клею та інших хімічних речовин при виробництві продукції, що потім може негативно впливати на якість Ваших напоїв.

Ціни на дубові бочки для коньяку зазначені у розділі «Для напоїв».

Якщо Ви вирішили комусь зробити приємний подарунок або просто хочете купити для себе справжню дубову бочку для коньяку, телефонуйте нам, ми надамо відповіді на всі Ваші запитання, допоможемо з доставкою товару у Ваше місто через логістичні транспорті компанії.