Що лікує вино з дубової бочки?

Дубова бочка позитивно впливає не тільки на аромат, колір, смак та вигляд напою, а й на його користь. Вся справа в тім, що деревина дуба, з якої виготовляється бочка, насичена великою кількістю дубильних, антисептичних та інших корисних речовин. Дуб і вино є потужним біологічно активним матеріалом. Заливаючи вино в дубову бочку, ми створюємо найкращі умови для їх результативної взаємодії і взаємовпливу.

Витримане в дубовій бочці вино набуває властивостей, користь яких давно підтверджена медиками усього світу. Але вживати цей напій потрібно правильно та в міру. Вино є стимулятором імунної системи, має здатність тонізувати організм, є антиоксидантним засобом, сповільнює процеси старіння. Добре впливає на серцево-судинну та нервову системи, зменшує рівень холестерину. Вино багате на речовини, які знижують тиск, відновлюють мікрофлору кишечника, сприяють покращенню обмінних процесів, піднімають апетит. У напої багато вітамінів, макро- і мікро- елементів. Він прекрасно допомагає при застудних та вірусних інфекціях тощо. Перелік лікувальних властивостей вина насправді ще дуже і дуже довгий. Підтвердженням позитивного впливу його на здоров'я людей є статистика про низький рівень захворюваності на серцево-судинні хвороби та подовжену тривалість життя мешканців Середземномор'я, де вино - важлива частина раціону.

Будьте впевнені, напій з дубової бочки принесе вам не тільки насолоду, а й чималу користь, але не забувайте, що у всьому потрібна міра. Навіть найкорисніше у нерозумній кількості може стати шкідливим.

Бажаємо Вам здорового, смачного та довгого життя.